OVER DE KONMARI METHODE

The space in which we live should be for the person we are becoming now, not for the person we were in the past.

_

Marie Kondo

De KonMari-methode™ is bedacht door de opruimexpert, bestsellerauteur, ster van de Netflix show 'Tidying up with Marie Kondo'. Ze staat bekend om haar boeken 'The life-changing magic of tidying up' en 'Spark Joy'.


Jep, zij startte de hele KonMari, Spark Joy movement. Maar wat houdt het precies in? KonMari leert je opruimen per categorie en niet per locatie of ruimte in je huis zodat je voor eens en voorgoed grondig opgeruimd hebt. Eindelijk van je huis een thuis maken waar je alleen of samen met anderen geniet door enkel de spullen te bewaren die tot het hart spreken en spullen weg te gooien die niet langer vreugde opwekken.


Mensen over de hele wereld voelen zich aangetrokken tot deze filosofie. Waarom? Opruimen wordt hierdoor niet als vervelend ervaren, maar als een nieuw ritueel waarbij je leert de spullen te appreciëren die je hebt. Je komt terug in contact met jouw leven en je realiseert wat echt belangrijk is voor je.


Ben je klaar voor een levensverandering? Je ware zelf terug te ontdekken?


Rol je mouwen op en zet je in voor een opruimfestival.


Als gecertificeerde KonMari consultant begeleid ik je in jouw persoonlijke KonMari reis door je kennis te laten maken met de basics, de categorieën en de KonMari technieken.

Let's Talk


Stel je jouw ideale levensstijl eens voor en vertel het me in geuren en kleuren. Ik ben benieuwd naar al jouw wensen, verhalen en vragen. Klaar om zelf aan de slag te gaan? Of toch liever persoonlijke coaching in huis? Samen stellen we een plan op en motiveer ik je van het begin tot het einde.


You can do this!Een eerste intakegesprek is gratis!